Устройство за икономия на електричество за 20 лв. вместо за 35 лв. от ЕТ Хербал

Цена: 20.00 лв.
Регулярна цена:
35.00 ЛВ
Нашата oтстъпка:
43 %
Спестявате:
15.00 ЛВ
ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!

2закупени ваучера

43% отстъпка

Intelligent Energy Saver – едно ново интелигентно решение за икономия на електричество

Плащате високи сметки за ток?

Сметките ви за ток не са високи? Могат да бъдат и по-ниски !!

 

Уредът използва технология от водеща фирма от Германия (www.aircosaver.com), работеща в сферата на енергоспестяващите технологии, и е в състояние да спести 10 – 30% от вашият разход на електричество.

 

Как работи?

Устройството използва технология за мониторинг на електрическата мрежа и моментния разход на електроенергия, стабилизира напрежението и намалява реактивната мощност, която електроуредите нормално консумират от електрическата мрежа. Това се постига чрез натрупване на ел. товар в специално проектирани кондензатори, и връщане на този товар по веригата към електроуредите в определени моменти, избрани чрез системата за мониторинг на мрежата.

Индуктивните консуматори /електрически мотори, трансформатори и др/ консумират реактивна енергия, докато капацитивните консуматори произвеждат реактивна енергия. На практика с използването на устройството се елиминира консумацията на реактивна мощност от мрежата, а ел. заряд се доставя от кондензаторите в самото устройство.

 

 

 

Къде може да се използва?

Едно устройство е достатъчно за един апартамент, или малък хотел, ресторант или производствено помещение с мощност на включените консуматори до 15 kW. При по-голяма мощност на консуматорите се включват реципрочен брой устройства, например за мощности 15kW – 30 kW – 2 устройства и т.н.

Уредът е особено ефективен за консуматори с електрически мотори – конвенционални и инверторни климатици, хладилници, електрически машини и производствени съоражения, луминесцентно осветление, шивашки машини. За трифазни мрежи - включват се 3 устройства (на всяка фаза по едно).

 

Как се използва?

Не е необходима някаква конкретна работа по инсталиране, просто се включва в контакт.

Препоръчително е устройството да се включи в силов контакт разположен възможно най-близо до таблото с предпазителите, да не се използва разклонител или удължител.

 

Законно ли е?

Да. Уредът се продава легално в Европа, САЩ и Канада. Сертифициран е с СЕ марка, CQCи ULсертификати. Уредът не въздейства на електромера, и не зависи от вида на електромера!

Условия на офертата

  • Ваучерът е валиден от 27.10.2011г. до 27.11.2011г.
  • Всеки има право да купи неограничен брой ваучери.
  • Когато получите ваучера си следва да се свържете с продавача на имейл адрес technostore@abv.bg
  • Доставката става с куриер Еконт Експрес за сметка на получателя по стандартната куриерска тарифа 
  • Общи условия на nasmetka.bg

Предоставено от ЕТ Хербал


Адрес и контакти

Русе,

Русе, ул. Велес 6


0898 558 716
www.technostore777.com
technostore@abv.bg

Още сделки

2011 - 2012 © Copyright NaSmetka.bg