Виртуалният офис на Еконт осигурява двустранна онлайн комуникация с уеб базирания софтуер за работа на Еконт като Ви дава възможност във всеки момент да подготвяте пратки, правите справки относно тях, разпореждате се, подавяте заявки за куриер и ползвате удобства като тарифен калкулатор и локатор на офисите на Еконт.

Изчисли ценаИзчисли цена

В "Изчисли пратка" може да се информирате за стойността на конкретна  доставка. За да е изчислена коректно цената е необходимо да попълните  всички полета, касаещи доставката. Например: Изпращаме пратка от точка A  до точка Б на 07.03.2010г. Пратката тежи 1кг. и с условие на доставка  от/до офис на Еконт. Пратката ще има допълнителна услуга Наложен платеж  на стойност 10лв. След натискане на бутон "Изчисли" в поле "Време на  доставка" се появява 08.03.2010г., а в поле "Цена с ДДС" –  съответната  дължима сума.

Подготви праткаПодготви пратка

Меню, в което може да подготвите своята пратка като въведете всички данни за нея ако използвате менюто като анонимен потребител. При вход в него като регистриран потребител ще е възможно да използвате всички функционалности, предлагани в онлайн кабинета на клиента - използване на Ваши готови шаблони за пратки, адресна книга, споразумения за изплащане на наложени платежи по банка и др.

Заяви куриерЗаяви куриер

В това меню може да заявите куриер, който да посети адреса, посочен от Вас в пожелания удобен интервал.

Офис локаторОфис локатор

Полезност, която при въвеждане на адреса, където се намирате ще визуализира на карта кои са най-близките офиси на Еконт до посочените от Вас координати, както и маршрута до всеки един от тях.

Проследи праткаПроследи пратка

Тук проследявате движението на пратката в реално време чрез въвеждане на нейния номер и направление, по което пътува т.е. населено място ОТ-ДО (предлагат се с подсказка).

Дай разпорежданеДай разпореждане

Услуга, която тук е достъпна само за влезли като регистрирани потребители, което ги идентифицира като страна по пратката (подател/получател) и предпазва от злоупотреби.

Дава възможност за подател и получател да се разпореждат към Куриера по свои пратки като променят условията за доставка.

Разпореждането за промяна в условията на доставка ще бъде изпълнено ако пратката не е предадена към Получателя.

Еконт не се ангажира с изпълнение на разпорежданията на Клиента ако те са взаимно изключващи се или нарушават организацията на работа на Куриера.

 

Еконт Експрес

2011 - 2012 © Copyright NaSmetka.bg