Магнитни приставки за икономия на гориво, само за 20 лв.

Плати сега: 4.00 лв.
Доплати на място:
16.00 ЛВ
Регулярна цена:
59.00 ЛВ
Нашата oтстъпка:
66 %
Спестявате:
39.00 ЛВ
ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!

7закупени ваучера

66% отстъпка

Магнитни приставки за икономия на гориво, само за 20 лв.

 

За мотоциклети и автомобили среден клас. Пести от 10 до 25% гориво и намалява вредните емисии с до 30%, увеличава мощността!

Какво е POWERMAG?

Магнитните приставки за пестене на гориво Power mag увеличават горивната ефективност за по-чисто изгаряне в двигателя. Те намаляват вредните емисии, като същевременно подобряват работата на двигателя. Представляват регулатори на гориво със специално проектирано магнитно поле. Действието им се основава на йонизиране на горивото, преминаващо през горивната тръба, благодарение на силното магнитно поле, образувано от двете срещуположни части на магнитната приставка. В резултат се преобразуват ковалентните връзки между молекулите на въглеводородите, като по този начин се получава насищане на горивото с повече кислород и се стига до по-пълното му изгаряне.

Приложение на Модел Super Power SP-2:

Магнитните приставки за пестене на гориво SP-2 са предназначени основно за мотоциклети и автомобили от среден клас.

Полезни ефекти:

- Пестене на гориво

- Намаляване консумацията на гориво (бензин, дизел или газ) средно с 10-25% и повече, в зависимост от вида или възрастта на автомобила, шофьорските навици, т.н.,

- Увеличава се пъргавината на двигателя и се постига по-висока максимална скорост на автомобила,

- Разширяване на скоростния обхват на редукционните предавки,

- Намаляване на вредните токсични емисии и пушек от двигателя, като понижаването на въглеродния окис /CO/ и въглеводородите /HC/ достига до 50%, минимално 30%. Помага за успешно преминаване на тест за допустимо ниво на вредни емисии,

- Високо октанова работа на двигателя с нискооктаново гориво. Възможност за ползване на гориво с по-ниско октаново число (на по-ниска цена),

- Подобряване работата на двигателя – осигурява бърз старт при ниски околни температури,

- Спиране натрупването на корозионни отлагания по двигателя. Спомага за отстраняване на нагар от клапаните, краищата на буталата, свещите и гарнитурите,

- Намаляване износването на кислородния сензор и на катализаторния преобразовател,

Автомобилът става по-икономичен (намалява разхода на гориво при запазване на същите шофьорски навици) или става „по-спортен” (с увеличена динамика, въртящ момент и максимална скорост при ползване на същото гориво).

Powermagне влияе на фабричната гаранция на новия автомобил, тъй като не се извършва промяна в инсталациите. Не влияе и върху нормалната работа на компютъра, ако автомобилът има такъв.

Къде и как се монтира ?

Комплектът съдържа 2 комплекта от по 2 бр неодимни магнити.

Монтажът на всяка от двойките трябва да се извърши на горивопровода, максимално близо до инжекторната система или карбуратора. Двата магнита се поставят от двете страни на горивопровода, и се пристягат с кабелната връзка в комплекта.

Следващата двойка се поставя на разстояние не по-малко от 10 мм от първата, перпендикулярно на първата (под ъгъл 90 градуса спрямо оста на горивопровода).

Исторически бележки:

През 1952 г. Феликс Блок от Станфордския университет и Едуард Пърсел от Харвардския университет получават Нобелова награда за постижения, свързани с изследване влиянието на магнитното поле върху течни и газообразни структури. Те са откриватели на ядрено магнитния резонанс, който има положителен ефект върху изгарянето на горивото. През 1977 г. американските учени Джон Ван Влек и Филип Андерсън споделят Нобелова награда по физика, съвместно с английския учен Невил Мот за техния принос и изследвания, свързани с изясняване поведението на електроните в магнитна среда и структурата на аморфните полупроводници. По- късно, Д-р Робърт Кейн от САЩ, президент на International Road Dynamics(IRD), Inc., приема мисия да доразвие и разшири магнитно-резонансната теория и в резултат въвежда понятието свръхпроводници Neodymium, като катализатори за разчупването на въглеводородната верига на течните горива и тяхното положително йонизиране. Така тези шестима учени последователно доказват, че магнитните сили могат да изменят молекулярната структура на горивата.

На база на техните фундаментални разработки, както и използвайки новите открития в областта на магнитите и нанотехнологиите, са разработени гориво спестяващи устройства, каквито са и предлаганите от нас магнитни приставки Power mag.

Намерете Вашата оферта за почивка тук!

Условия на офертата

  • Ваучерът е валиден до 20.03.2019 год.
  • Всеки има право да купи неограничен брой ваучери.
  • Когато получите ваучера си следва да изпратите на доставчика имена на получател, адрес на доставка, телефон на получател, номер и код на ваучера на имейл адрес dorida777@abv.bg
  • Доставката става с куриер Еконт Експрес за сметка на получателя по стандартната куриерска тарифа.
  • Снимките само визуализират офертата и може да не отговарят точно на предложението в нея.
  • Общи условия на nasmetka.bg

Предоставено от Дорида 777 ООД


Адрес и контакти

Русе,

ул. Солун № 12, в сградата на Била


0898 558716
www.5-stars-live.com
dorida777@abv.bg

Още сделки

2011 - 2012 © Copyright NaSmetka.bg